top of page

Rozhovor s naším novým servisným a predajným dílerom TIQUM

Dnes sme sa pýtali p. Bartala zo spoločnosti TIQUM - nášho predajného a servisného dílera z Banskobystrického kraja.


,,V našom regióne som predajcom špecializovaných kosačiek značky SPIDER - strojov určených na mulčovanie trávy a náletových drevín nielen na rovine, ale aj vo svahoch a neprístupných oblastiach. Predávam ich už od septembra minulého roka, kedy som podpísal zmluvu s českým výrobcom. Na Slovensku sa predávajú kosačky SPIDER v troch veľkostiach už niekoľko rokov.“ povedal p. Bartal


Čo vás osobne zaujalo na kosačkách značky SPIDER, a prečo ste sa rozhodli venovať predaju a servisu výrobkov tejto značky?


Patentovaný systém pojazdu umožňuje kosačke SPIDER, aby mulčovala vo všetkých smeroch bez obmedzení. Každý pohyb je preto najproduktívnejší, ako sa len dá. Jej obrovskou výhodou je, že za pomoci stabilizačného navijaka vie bezpečne mulčovať vo svahoch so sklonom až 60°. Toto iné stroje nezvládnu. Naše kosačky pracujú na benzínový pohon, najmenší model ponúkame aj s elektrickým pohonom. Sú veľmi vhodné ako pre súkromné osoby a firmy, tak aj pre menšie obce či väčšie mestá. Veľkou výhodou pre zákazníkov je, že ich poskytujeme aj na výhodný leasing.


Kde a na koho sa môžu ľudia obrátiť v prípade záujmu o nezáväzné predvedenie stroja priamo na svojom pozemku, alebo pri záujme o servis?


Naša firma poskytuje nezáväzné predvedenie strojov SPIDER, ich predaj a aj záručný a pozáručný servis. Prípadne po dohode môžeme ponúknuť aj naše služby kosenia tým, ktorí si kosačku SPIDER u nás nekúpia.








85 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page